1000 nieuwe auto’s bekijken en vergelijken op 50m² in hartje Antwerpen

1000 nieuwe auto’s bekijken en vergelijken op 50m² in hartje Antwerpen

Cardoen opent pop-up vestiging in Antwerpse Stadsfeestzaal

Vanaf vandaag kan je - bij wijze van spreken - naast een paar nieuwe schoenen en een winterjas, ook je auto shoppen in de Stadsfeestzaal in Antwerpen centrum. Cardoen opent een pop-up store in het hartje van het winkelcentrum. Tot en met eind februari kan je in de Stadsfeestzaal terecht in de kleinste vestiging van Cardoen voor advies, informatie, oriëntatie en reservatie van een nieuwe wagen.   

Cardoen popt up

Cardoen verkoopt jaarlijks meer dan 13.000 auto's via zijn website en 16 autosupermarkten. De onderneming biedt een ruime keuze van 25 automerken aan de laagste prijs.

Vandaag opent de keten haar eerste pop-upstore in de Antwerpse Stadsfeestzaal.  Ivo Willems, Commercieel Directeur bij Cardoen, vertelt: “Met onze pop-up vestiging in het Antwerpse winkelcentrum komt Cardoen naar de mensen toe en kunnen we hen beter informeren over hoe ze gemakkelijk een nieuwe auto aan de laagste prijs bij ons kunnen kopen: of je dat nu vanuit je luie zetel via de website doet of, bij wijze van spreken, al shoppend op de Meir.”

 

1000 nieuwe stockwagens in één oogopslag

De vestiging blijft tot eind februari 2019 geopend. Ivo Willems: “We stellen geïnteresseerden op elk moment in staat om 1000 nieuwe auto’s te bekijken en te vergelijken. Daarbij gebruiken we een vernieuwde en vernieuwende methode: op ledschermen presenteren we foto’s,  filmpjes en 360° opnames waardoor je een totaalbeeld van een wagen krijgt zonder deze fysiek ter plekke te moeten gaan bekijken.”

In de kleinste vestiging kan je inderdaad op grote touch screens het volledige aanbod bekijken en via enkele parameters bepalen welke auto het best bij jou past, net zoals op de website of in alle andere Cardoen autosupermarkten. “Nadien kan je in één van onze 16 vestigingen terecht om je droomauto met eigen ogen te bekijken voor je echt tot een aankoop overgaat,” stelt Ivo Willems gerust.

Je kan je in de pop-upstore ook informeren over financiering, verzekering, accessoires, onderhoud, private lease en garantie. Er staan ook werkelijk twee wagens, bestsellers uit het aanbod, opgesteld in de pop-up store in de Stadsfeestzaal: een nieuwe Fiat 500 en een nieuwe Renault Clio.

 

70 jaar en nog steeds vernieuwend

In hartje Antwerpen startte Cardoen in 1949 met de verkoop van auto’s. “70 jaar later zijn we nog steeds innovatief en baanbrekend. Een pop-up store zoals de onze hebben we nog niet eerder gezien. En ook onze verkoopmethode kan op zijn minst vernieuwend worden genoemd. Eén ding is echter onveranderd en dat is ons motto ‘wat je ziet is wat je krijgt’. Geen onverwachte verrassingen bij ons en altijd gegarandeerd de laagste prijs”, besluit Ivo Willems.

Contacteer ons
Ivo Willems Commercial Director, Cardoen
Ivo Willems Commercial Director, Cardoen
Over Cardoen

Sinds de oprichting in 1949 is Cardoen autosupermarkt uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de markt van nieuwe en tweedehandswagens. Bij Cardoen kan je terecht voor meer dan 1.000 wagens van 25 verschillende merken onder één dak. De autosupermarkten zijn 7 dagen op 7 geopend, en online kan je 24/7 een wagen aankopen. Cardoen garandeert ook de laagste prijs op elke 2dehands- en nieuwe wagen. Vind je ergens je wagen goedkoper, dan betaalt Cardoen het verschil terug. Aan de andere kant garandeert Cardoen ook de beste prijs als je je eigen wagen aan het bedrijf verkoopt of je nu een auto koopt of niet.  Alle beschikbare wagens zijn terug te vinden en te bestellen via de website www.cardoen.be . Sinds 2020 levert Cardoen ook wagens aan huis. In november 2021 opent Cardoen zijn eerste herconditioneringscenter in Wilrijk. Op termijn wil het daar meer dan 15.000 wagens per jaar herconditioneren voor de tweedehandsmarkt.

Cardoen is sinds 2018 onderdeel van de Europese Aramis Group dat actief is in onder meer België, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Sinds midden 2021 is Aramis ook genoteerd op de beurs van Parijs. 

Cardoen
Boomsesteenweg 950-958, 2610 Antwerpen